StudentStay dorms

Date: June 2022
Location: Leeuwarden, Olanda
Client: StudentStay
Category: Hospitality design

Our Solutions

Proiectul dezvoltat pentru StudentStay a fost o provocare fascinantă, implicând conceperea designului pentru clădirea D din noul lor campus destinat studenților. Această clădire cu 4 etaje găzduia nu mai puțin de 82 de camere, fiecare având un plan distinct și special.

Designul a fost meticulos realizat de echipa talentată de la DABOV Design, care și-a propus să creeze un spațiu care să răspundă perfect nevoilor vieții de student, oferind în același timp o abordare modernă și eficientă din punct de vedere spațial.

Unul dintre aspectele notabile ale acestui proiect a fost modul în care s-au combinat cu măiestrie nuanțe calde de lemn cu o gamă variată de culori. Această abordare de design a adus proiectului un succes remarcabil din punct de vedere vizual. Acest amestec subtil de materiale și culori a creat un mediu atrăgător și plăcut, care nu numai că a fost funcțional, dar și inspirat artistic.

Fiecare dintre cele 82 de camere a fost concepută cu atenție la detalii, luând în considerare confortul, funcționalitatea și aspectul estetic. În plus, cele 8 planuri diferite au adus varietate și inovație în proiect, oferind studenților o gamă de opțiuni pentru a-și personaliza spațiile de locuit în funcție de preferințe.

Rezultatul final a fost o clădire modernă și impresionantă, care a devenit un punct de referință în campusul StudentStay. Acest proiect a ilustrat cu succes modul în care designul de calitate poate îmbunătăți experiența studenților și poate crea un mediu de învățare și trăire care să încurajeze dezvoltarea personală și succesul academic.

Share: