SEVA Hotel & Restaurant

Location Campina, Romania 
Client SEVA Hotel

Category Design Hospitalier

 

Proiectul SEVA Hotel a fost o experiență excepțională de colaborare între DABOV și un arhitect de interior extern. Cu un număr de 15 camere de amenajat, am creat un spațiu care respiră eleganță și confort.

Solutia noastra

Misiunea noastră a fost să combinăm designul personalizat cu funcționalitatea, pentru a oferi o experiență unică oaspeților hotelului. Am început prin a asculta cu atenție viziunea arhitectului de interior și cerințele hotelului SEVA. Apoi, echipa noastră de experți a intrat în acțiune.

Fiecare piesă de mobilier a fost proiectată și construită în atelierele noastre, cu o atenție meticuloasă la detalii. Am ales materiale de cea mai înaltă calitate pentru a garanta durabilitatea și estetica. Rezultatul a fost un mobilier personalizat, care se integrează perfect în spațiul fiecărei camere.

Pentru a aduce designul la viață, am utilizat tehnologia de vizualizare 3D pentru a oferi o previzualizare realistă a fiecărei camere. Astfel, echipa SEVA Hotel a avut o imagine clară a modului în care se va transforma fiecare spațiu.

Un aspect deosebit de important a fost coordonarea strânsă între echipa noastră și cea a arhitectului de interior. Cu comunicare constantă și eficientă, am asigurat că toate ideile și planurile s-au concretizat într-un mod armonios.

Am livrat mobilierul personalizat în timp util și am supervizat cu atenție fiecare etapă a execuției. Proiectul SEVA Hotel a fost un succes, iar camerele reprezintă acum un echilibru perfect între estetică și funcționalitate.

La DABOV, suntem mândri de fiecare proiect pe care îl realizăm și suntem bucuroși să fim parte din transformarea hotelului SEVA într-un loc deosebit pentru oaspeți.

Share: