SERVICES

Consultanta

Locuintele pentru noi sunt cele mai personale proiecte. Aici preferintele si nevoile clientilor nostri sunt prioritare. Consultanta noastra este in primul rand tehnica si financiara iar la nivel de design suntem foarte deschisi la opiniile dumneavoastra.
Alaturi de DABOV, amenajarea locuintei este un proces simplu, in care clientul detine controlul si are ultimul cuvant. Noi va suntem alaturi doar pentru a fi siguri ca procesul nu este o povara pentru dumeavoastra si ca produsul final este exact ce v-ati dorit !
Continua

Design Ospitalier

Necesitatile de design cand vine vorba de industria hoteliera, tine in primul rand de originalitate. DABOV este gata sa ofere solutii inventive si moderne pentru a produce un efect special pana si in cea mai simpla camera de hotel.
In utimii ani am colaborat in cadrul unor proiecte de amenajare a unor hoteluri de 4 si 5 stele din tara, cat si din stainatate. Am produs astfel mobilier la cel mai inalt standard de performanta prin integrarea sistemelor de top…
Continua

Design Pentru Birouri

Indiferent de spatiul in care va desfasurati afacerea, sau de natura acesteia, DABOV poate fi partenerul dumneavoastra in amenajarea interioara. Echipa noastra de design va este alaturi in dezvoltarea unui concept identitar care sa fie atat functional cat si elegant.
Pentru spatiile mari de birouri cu nevoi de adaptare si flexibilitatea oferim solutii modulare de mobilier de birouri cat si servicii de mentenanta si reorganizare.
Alaturi de DABOV, mobilierul de birou este croit pentru locatia in care va desfasurati activitatea motiv pentru care aveti garantia eficentizarii maxime a spatiului pe care il aveti la dispozitie. Lucram cu o gama larga de materiale si finisaje…
Continua

Design Comercial

In portofoliul nostru se regasesc si lucrari de amenajare interioara si productie de mobilier pentru magazine ce vand la randul lor o gama variata de produse. Alaturi de noi gasiti solutii pentru orice tip de display care sa scoata in evidenta produsele si serviciile dumneavoastra.
In acest domeniu , performanta companiei noastre se regaseste in productia unor case de schimb valutar de tip Stand-alone ce au ajuns in interiorul Mall-urilor din Bucuresti, Brasov, Baia Mare si Timisoara.
Executate din HPL lucios, cu forme curbe si accesorii din plante, aceste piese de mobilier ies in evidenta prin identitate, elaganta si performanta.
Continua