Echipa si parteneri

  • Home
  • /
  • Echipa si parteneri

O Echipa Completa Pentru Proiectul Tau


Echipa DABOV numara in cadrul sau designeri pregatiti in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism ”Ion Mincu“ alaturi de care suntem pregatiti sa raspundem cerintelor dumneavoastra. Pe langa echipa noastra interna de proiectare, consultanta si design aducem si opinii din exterior, prin intermediul partenerilor nostri.

Pe partea de executie, ne mandrim cu un manager de proiect cu experiente de peste 15 ani in executie si montaj si cu o echipa de tamplari ce ne-au demonstrat de fiecare data ca sunt in stare sa livreze cel mai inalt nivel de finisaj.

Aceasta este echipa DABOV alaturi de care, visul tau devine realitate.

AERO CONCEPT DESIGN

AERO este un concept nou ce urmareste conturarea unui design inedit prin inglobarea plantelor aeriene si a lichenilor intr-o diversitate ampla de decoratiuni.

INEDIT WORKS

Architecture, design and more.

Kronospan

Kronospan este o companie din industria prelucrării lemnului din Elveția. Deține și fabrici producătoare de formaldehidă în Uniunea Europeană, Rusia și China și acoperă 2% din capacitatea de producție la nivel mondial.

Blum

Julius Blum GmbH este o companie internațională, cu sediul în Austria, care produce sisteme de balamale, pistoane, glisiere și uneltele aferente necesare montării acestora, pentru industria producătoare de mobilă.

Stefan Andrei

interior designer

Interior designer and 3D visualization manager.

FUN FACTS

.

0

Placi PAL debitate

0

Metri de cant aplicat

0

Placi MDF debitate

0

Placi Compacte Interior

0

Placi Compacte Exterior